FCK vinder dramatisk derby og går forbi Brøndby

Der var flere gange tumult undervejs i kampen, der havde det hele.

FC København vendte nedtur til en 3-1-sejr imod rivalerne fra Brøndby IF i Superligaen søndag.

To røde kort modtog Brøndby-lejren undervejs i derbyet – først til assistent Martin Retov og i tillægstiden til forsvarsspiller Kevin Tshiembe, inden FCK satte den afgørende scoring ind på straffespark.

Stillingen endte 2-1 i FCK's favør, og Brøndby IF må derfor se sig slået på hjemmebanen.

I derbyet på Brøndby Stadion kom værterne på 1-0 ved Nicolai Vallys i første halvleg, men ikke mange minutter senere udlignede Kevin Diks.

Kort inde i anden halvleg gjorde FCK's Mohamed Elyounoussi det til 2-1 med en formidabel scoring, hvor nordmanden drejede kuglen over i det lange hjørne.

Brøndby IF kunne dufte en scoring, da dommer Jakob Kehlet pegede på pletten, men forseelsen af Elias Jelert blev beget uden for feltet.

Hjemmeholdet lagde et tungt pres mod slutningen af opgøret, inden det hele ramlede for de blå-gule. Først med et rødt kort og siden en scoring på straffe af FCK.

Med de tre point fra Vestegnen topper FC København igen Superligaen, inden FC Midtjylland kan overtage førstepladsen senere søndag.

Det har FCK ikke gjort siden den 25. november sidste år.